mercoledì 21 novembre 2012

ei lähe läbi


Läbipaistvuse, aususe ja kaasamise nõudmine olevat ekstremism ja vaenu õhutamine. Järelikult normaalne olukord on läbipaistmatus, valetamine ja mittekaasamine. Järelikult võimulolev erakond pole mitte üksnes ebademokraatlik, vaid lausa antidemokraatlik.
Süüdistus  vaenu õhutamises kuulub RE demagoogiavõtete rubriiki „süüdista teisi selles, mida ise teed“. Hetkel on põhiline vaenuõhutaja võimuerakond, mis tugevdab parteiistsipliini ja põlistab valetamist. Valetamine on see, kui luuakse tegelikkuse suhtes tugevasti nihkes olev fiktsionaalne maailm, mida meelega esitatakse tõese pähe. RE fiktsionaalne maailm, kus mitme omavahel seotud inimese puhul  ämm annab või kapist leitakse mitukümmend või mitusada tuhat krooni, on tegeliku maailma suhtes tugevas nihkes.  
Vabatahtlikke muutusi võimuerakonna poolt pole paista. Viimaste päevade Reformskaja Pravdast oleme teada saanud partei õige liini. Kindlustatakse positsioone, kahurid pole enam suunatud Keskerakonna, vaid sotsiaaldemokraatide, intellektuaalide ja vabakondlaste vastu. 

Nessun commento:

Posta un commento